Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 10356 Otrzymał 136 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Mar 08, 2016 7:43 am Dziś Dzień Kobiet :)
Wszystkim naszym kierowniczkom w dniu ich Święta chciałbym życzyć wszystkiego najlepszego, wszelkiej pomyślności w życiu prywatnym i zawodowym oraz aby ich wspaniałe garbuski przynosiły im jak najmniej kłopotów a jak najwięcej radości.
Prezio
_________________ W końcu Prezes ma garbusa
Czasem skarbnik da polatać bezdachem
Ostatnio zmieniony przez Piwek Czw Mar 31, 2016 3:47 pm, w całości zmieniany 1 raz
Moja najmłodsza córka (4,5 l) dzień wcześniej nie wiadomo dlaczego uparcie powtarzała, że nie lubi Dnia Kobiet. To samo powtórzyła jak tylko obudziła się by pójść do przedszkola. Po przyjściu z przedszkola i wizycie w restauracji zmieniła zdanie.
_________________ Piotrek Już ponad 306 kkm na LPG!
Dołączył: 02 Maj 2011 Posty: 13130 Otrzymał 374 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro Mar 09, 2016 4:21 pm
dorphy napisał/a:
Moja najmłodsza córka (4,5 l) dzień wcześniej nie wiadomo dlaczego uparcie powtarzała, że nie lubi Dnia Kobiet. To samo powtórzyła jak tylko obudziła się by pójść do przedszkola. Po przyjściu z przedszkola i wizycie w restauracji zmieniła zdanie.
hehe... no to już ci współczuję
_________________ To pisałem ja... ewidentnie wredna itd itd itd... z zaje... wielkim SZYBERDACHEM...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum